Beleid en Bestuur

 Adviseurs met expertise op gebied van Beleid en Bestuur

Alex BunjesAlex
Mijn naam is Alex Bunjes. Ik richt mij op het ontwikkelen van mensen en organisaties, zowel profit als non profit. De focus ligt vooral op leiderschap, management en HRM. Mijn werkervaring heb ik opgedaan als organisatieadviseur, directeur Adviesbureau Psychotechniek, director SHL International, adviseur Human Development international en Lab V, voorzitter Nederlandse Stichting voor Psychotechniek en innovatiefinwerk.nl. Ik werk voor STIDAD omdat ook non profit organisaties zonder een omvangrijk budget recht hebben op en gebaat zijn met professioneel advies. Momenteel en ik bezig met het ontwikkelen van een functioneringstool bij een Hospice samen met een HR collega.

 

Ad Juriaanse   Na een opleiding tot Chemicus ben ik al gauw terecht gekomen in de voedingsmiddelenindustrie. Daar heb ik verschillende management rollen zowel in binnen- als buitenland opgepakt. De laatste jaren tot medio 2016 was ik directeur van een onderzoeksbedrijf. Als algemeen directeur ken ik alle aspecten van bedrijfsvoering: beheer en positionering van een organisatie, personeelsbeleid maar ook het omgaan met een bestuur en toezichthouders. Naast mijn taken als leidinggevende heb ik diverse toezichthoudende rollen vervuld zowel in for-profit als non-profi organisaties. Nu ik niet meer beroepsmatig bezig ben zet ik mijn kennis graag in voor mensen in maatschappelijke organisaties die zoeken naar tijdelijk ondersteuning.

Recentelijk heb ik voor de vervoersorganisatie Plusbus Houten en het Hospice Utrecht geholpen bij de inrichting en het financieel management. Momenteel begeleid ik een voetbalvereniging met beleidsplannen en vrijwilligers management.

 

Frank de Wit

Als beroepsmilitair heb ik op de verschillende organisatieniveaus binnen de Koninklijke Landmacht en het Ministerie van Defensie afwisselend commando- en staffuncties vervuld. Ik heb ervaring opgedaan in het operationele domein, op beleidsmatig niveau, in internationaal verband en met de politiek.

In 2010 ben ik met vervroegd pensioen gegaan en sindsdien heb ik mijn tijd gevuld met mantelzorg en vrijwilligerswerk; het laatste voornamelijk bij een van onze lokale tennisverenigingen, waar ik inmiddels drie jaar voorzitter ben.

Via een vriend ben ik in aanraking gekomen met Stidad. Ik wil me graag inzetten om samen met anderen passende oplossingen te genereren voor adviesvragen, waarbij ik tegelijkertijd mijn nieuwsgierigheid naar omstandigheden in andersoortige organisaties kan bevredigen.

Beleid en Bestuur en Personeel & Organisatie zijn naar mijn mening de aandachtsgebieden binnen Stidad die goed bij mijn ervaring passen.