Personeel en Organisatie

Jan Koster
Jan KIk was van 1976 – 1990 werkzaam in de ontwikkelingssamenwerking (tropisch landbouwkundige) in Buitenland en Nederland. Na omscholing o.a bij SIOO richtte ik me op Personeel & Organisatieontwikkeling (1995 – 2007 eenmanszaak) met specialiteit beloningsmanagement; Ik heb grote en kleinere trajecten gerealiseerd in gezondheidszorg (onder licentie), onderwijs, vervoer & mobiliteit (NS) en industrie.
Jan over STIDAD: “Stidad bood mij alle ruimte om invulling te geven aan een organisatie die nog blanco was. In 5 jaar is zij uitgegroeid tot wat zij nu is. Ik heb Stidad mee in de wieg gelegd (een van de co-ouders) en ik heb “beloofd” dat ik mijn best zou doen haar tot een goede en gezonde vrijwilligersorganisatie uit te laten groeien. Dat groeiproces naar “volwassenheid” is nog steeds gaande. Daarom werk ik met veel energie en plezier voor Stidad.”

Een recente adviesaanvraag van Stidad waarbij ik betrokken ben, is het ontwikkelen van een functioneringstool op basis van 360C feedback voor het Hospice in Houten. Dit doe ik samen met collega Alex Bunjes.