Personeel en Organisatie

Jan Koster
Jan KIk was van 1976 – 1990 werkzaam in de ontwikkelingssamenwerking (tropisch landbouwkundige) in Buitenland en Nederland. Na omscholing o.a bij SIOO richtte ik me op Personeel & Organisatieontwikkeling (1995 – 2007 eenmanszaak) met specialiteit beloningsmanagement; Ik heb grote en kleinere trajecten gerealiseerd in gezondheidszorg (onder licentie), onderwijs, vervoer & mobiliteit (NS) en industrie.
Jan over STIDAD: “Stidad bood mij alle ruimte om invulling te geven aan een organisatie die nog blanco was. In 5 jaar is zij uitgegroeid tot wat zij nu is. Ik heb Stidad mee in de wieg gelegd (een van de co-ouders) en ik heb “beloofd” dat ik mijn best zou doen haar tot een goede en gezonde vrijwilligersorganisatie uit te laten groeien. Dat groeiproces naar “volwassenheid” is nog steeds gaande. Daarom werk ik met veel energie en plezier voor Stidad.”

Een recente adviesaanvraag van Stidad waarbij ik betrokken ben, is het ontwikkelen van een functioneringstool op basis van 360C feedback voor het Hospice in Houten. Dit doe ik samen met collega Alex Bunjes.

Tjeerd van der Veen
TjeerdIk ben gestart in de elektrotechniek, van daaruit naar planning en administratie, vervolgens naar onderwijs en personeelswerk gegaan en adviesfuncties uitgeoefend.
Verder ben ik doorgegroeid naar managementfuncties in verschillende bedrijven. Ik heb interim-werk gedaan en het coachen van re-integratieconsulenten. Kortom, een veelzijdige werkervaring bij de overheid en het bedrijfsleven.
Mijn specialisme is het geven van sollicitatietrainingen en het begeleiden van re-integratie-trajecten.

Ik werk graag voor STIDAD omdat ik mijn werkervaring ten dienste wil stellen voor vrijwilligersorganisaties.
Een opdracht die ik recent heb uitgevoerd was het begeleiden van personen bij de omroep in Hilversum die waren ontslagen en weer werk moesten vinden.