Adviesbureau voor maatschappelijke organisaties

Het adviesbureau voor al uw vragen

De Stichting Ideële Advisering (Stidad) is een niet commercieel adviesbureau voor organisaties met een maatschappelijk doel. Stidad bestaat uit een groep vrijwilligers die hun kennis en ervaring inzetten voor deze non profit organisaties en sociale ondernemingen. Onze adviseurs zijn specialisten op het gebied van Beleid en Bestuur, Personeel en Organisatie, Financiën en Fondsenwerving, Marketing en Communicatie. Onze kernwoorden zijn betrokken, professioneel, transparant en non-profit.

Professionele adviseurs

adviesbureau

Adviseur Elize van Es

Onze adviseurs zijn stuk voor stuk deskundig op hun eigen vakgebied.  Al onze adviseurs hebben ervaring opgedaan bij overheidsorganisaties of het bedrijfsleven. Zij zijn maatschappelijk en sociaal betrokken en willen hun kennis en ervaring graag delen. Dat doen zij door als vrijwilliger voor STIDAD te werken. Onze adviseurs werken vanuit professionele beleidskaders maar weten voor elke organisatie een passende, pragmatische vertaling te maken. En altijd met een open blik naar buiten.

Onze klanten

Onze klanten zijn maatschappelijke en ideële organisaties met een ANBI-erkenning of organisaties die daarvoor in aanmerking komen. Inmiddels rekenen we ook steeds meer sociale ondernemers tot onze klanten. Deze maatschappelijke organisaties en sociale ondernemingen hebben diverse vraagstukken maar missen de financiële reserves om een commerciële adviseur in te huren.