Marketing en Communicatie

ChrisChris Cools-Hermans

Ik ben een optimist en zie meestal de positieve kanten van mensen en (communicatie-)problemen. Ik vind het belangrijk dat elk project de aandacht krijgt die het verdient en dat mijn opdrachtgevers zich gehoord en gezien voelen. Ik ben flexibel en stressbestendig waardoor het me onder alle omstandigheden lukt een goed resultaat neer te zetten. Door mijn creativiteit en vindingrijkheid ben ik een goede sparringpartner. Als generalist, binnen een politiek gevoelige omgeving zoals de Publieke Omroep en de RDW, had ik altijd te maken met alle aspecten van het communicatie en PR-vak. Woordvoering en persvoorlichting vind ik de leukste kant van het communicatievak. Werken voor STIDAD  (sinds maart 2014) biedt mij de mogelijkheid om op een zinvolle en leuke manier met mijn vak bezig te zijn. Het geeft veel voldoening te merken dat ik met mijn adviezen de  ‘klanten’ van STIDAD verder help. Klussen die ik voor STIDAD tot nu toe gedaan heb zijn zeer divers, o.a.;  communicatieplan voor een scouting vereniging die fondsen wilden werven voor een nieuw clubhuis en een brainstorm over communicatie met een speeltuin vereniging.

Naast mijn werk voor Stidad ben ik vrijwilliger in Museum Catharijneconvent en schilder ik. Het laatste vooral semiprofessioneel.

Jaap van Straalen 

JaapIk ben een ondernemer pur sang. Als eigenaar van een aantal boeken zaken in Amsterdam combineer ik creativiteit en ondernemerszin. Daarnaast ben ik als muziek liefhebber ruim 15 jaar actief als organisator van kamerconcerten. Ook heb ik jarenlang een eigen commercieel consultancy bureau gehad.
Mijn werk voor STIDAD past gewoon bij mij: vrijwilligerwerk doe ik al vanaf mijn 18de jaar. Dat zit gewoon in mijn genen.  Mijn laatste case betrof een muziekvereniging die zocht naar nieuwe samenwerkingsvormen met de docenten maar vooral ook naar mogelijkheden om leerlingen aan te trekken. Ik ben ook bezig met een start up van een sociale onderneming die de toegang tot de zorg gaat vergemakkelijken.

.